Skip to content

Svrha

Svrha naših aktivnosti je da u kakofoniji oglasnih poruka, u šumu medija, odaberemo KOME, ŠTA i KAKO reći u tržišnoj komunikaciji kako bismo obezbedili maksimalan efekat za uložena sredstva klijenta.

Uloga

Naša uloga je da obezbedimo klijentu uslugu koja će garantovati pravovremenost, proaktivnost, atraktivnost i modernost izraza uz najnovije trendove u profesiji, od istraživanja tržišta i potrošača, preko planiranja i kreativnih rešenja, produkcija svih vrsta do medijskog planiranja, zakupa i izveštavanja svih vrsta medija, kako u Srbiji tako i u Bosni i Hercegovini.

Uspesi

Uspesi kojima se ponosimo, koji nas motivišu, ali i obavezuju su: najskuplji spot do sada za Amstel, Beohemija Duel kao najprepoznatljiviji brend, case study za Duel na Harvard Business School od 2011. godine, agencija godine u Bosni i Hercegovini, dva rada među najboljih deset u BAT Worldwide Sistem-u (180 zemalja), jedan od dva najbolja spota u tadašnjem S Team Bates Saatchi & Saatchi Advertising Balkans sistemu za Intelios direktorsku fotelju.

Kontaktirajte nas

UKT NA BEOGRADSKOM SAJMU

Beogradski sajam je čudo arhitekture u žiži privrednih dešavanja. Pod kupolom Hale 2 Beogradskog sajma, kompanija UKT tržišne komunikacije živi svoju kreativnost u stalnoj smeni inspirativne tišine i žagora susretanja izlagača i posetilaca sajamskih manifestacija.

Kontakt